Mentál-Kuckó - Kamasz gyász

Válási veszteség Elise

Kamasz gyász

A 8 alkalmas csoport foglalkozásokon saját korosztályodban, 13-17 éves hasonló sorsú gyerekekkel egy közösségben kaphatsz segítséget veszteségedben.

A csoportfoglalkozásokon fokozatosan megismerik egymást a csoporttagok és a csoportvezetők, egy-egy téma mentén beszélhettek a bennetek lévő kérdésekről, érzésekről, a történésekről, a veszteségekről, az életed mindennapjaiból adódó problémákról, nehézségekről, örömökről, sikerekről.

Gyász feldolgozás

Megismerheted, hogyan zajlanak ezek a folyamatok másokban, megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül, eszközöket, segítséget kaphatsz, hogyan birkózhatsz meg mindezzel.

A csoport lezárását követően egy alkalmas szülőcsoport kerül kialakításra, melyre a csoportban résztvevő fiatalok hozzátartozóit várjuk.

A gyász olyan, mint egy bőrönd az ágy közepén. Nem számít mi van benne, fel kell emelned és magaddal vinned mindennap. Bizonyos napokon sziklákkal lesz tele és azt fogod gondolni, nem bírod tovább. Később azonban könnyű lesz... mint a pehely. - The Whispers c. film

Létszám

Minimum 5 fő maximum 7 fő.

A csoport az első két alkalommal nyitott. A második alkalom után válik zárttá, ezután már nem tudunk új jelentkezőket fogadni, de a második alkalomra még lehet újként csatlakozni.