Mentál-Kuckó - Feketéné Elise

Bemutatkozás:

“Mindig érdekelt az is, hogy milyen módon lehet másokat hozzásegíteni ahhoz, hogy átéljék és életük részévé tegyék azt a tapasztalatot, hogy tudnak hatni saját életükre, testi-lelki közérzetükre és kapcsolataik minőségére.”
(dr. Sarungi Emőke)

Feketéné Elise vagyok. Teológus, Emeltszintű Abduktív Pszichológiai Tanácsadó/Konzulens, válási veszteség, gyermek és felnőtt gyászfeldolgozást segítő csoportvezető, Mentálhigiénés szakember. Jelenleg a Nyíregyházi Egyetem Mentálhigiénés Mesterszak hallgatója. (Több éve vezetek csoportot és egyéni beszélgetéseket).

A jelenlegi önmagam és személyiségem sokféle tanulásnak köszönhetően alakult ki. Tanultam az élettől, veszteségeimből, férjemtől, családomtól, iskolai tanulmányokból, munkahelyem szereplőitől. Tanultam a kudarcaimból, mások kudarcaiból, a kapott bántásokból, a lelki sebekből, sikereimből és mások sikereiből.
A legnagyobb tanítom mégis azt mondhatom, hogy Isten volt.

Sokszor szárnyalok, olykor pedig úgy érzem, hogy mázsás kövekkel a zsebembe kullogok az események után. Minden körülmények között igyekeztem megtartani, a testi és lelki egészségemet, a pozitív gondolkodásomat és életszemléletemet, másokhoz való jó indulatú hozzá állásomat.

…Találd meg a beteget, a szenvedőt, a magányost éppen ott, ahol vagy - a saját házadban, a saját családodban, otthonodban, munkahelyeden, és az iskolákban! ...Bárhova is mész, mindenhol találsz olyan embert, aki kitaszított, akit nem szeretnek, akivel nem törődnek, akit a társadalom elutasít - és aki teljesen elfeledve, teljesen magára hagyottan él.
-Teréz anya-

Végzettségek:

  • Teológus BSC
  • Mentálhigiénés asszisztens
  • Abduktív pszichológia
  • Felnőtt gyászfeldolgozás
  • Gyermek gyászfeldolgozás

Fontosabb munkakörök:

  • Lelkigondozás több mint 30 éve
  • Miskolci Hospice segítő több mint 8 éve

Képzettségi területek:

Hat éve vagyok a Miskolci Hospice önkéntese.

Hiszem, hogy hiteles szakmai tudásommal és tapasztalatom segítségével hatékony megoldást tudok nyújtani a hozzám fordulóknak, mely segítségével kiegyensúlyozottabb, teljesebb életet élhetnek és problémáikra megoldást találhatnak.

A legszebb köszönet az elégedett ügyfél

Ügyfél visszajelzések

Kedves vendégeink visszajelzéseiből néhány vélemény a Mentál-Kuckóról.

Ügyfél ikon

M. Edit

Színvonalas kiszolgálás, maximális segítőkészség, felkészült szakemberek szolgálnak életmód tanácsokkal. Maga a hely is kellemes, barátságos, melegséget sugároz és bensőséges. A város kellős közepén van, frekventált, jól megközelíthető helyen, mégsem tolakodó vagy hivalkodó, inkább kívül is, de főleg belül, kellemes. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Ügyfél ikon

Enikő

Kellemes, jó hangulatú környezet. Nagyon kedves, udvarias, segítőkész kiszolgálás, megbízható, szakértő személyekkel. Színes választék. Ide mindig jó betérni, kicsit beszélgetni, feltöltődni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Csakis öt csillag.

Ügyfél ikon

F. Zsóka

Sziasztok! Ma voltam nálatok, és teljesen elvarázsolt a Kuckó, és úgy az egész hangulata! Az jut eszembe Rólatok, hogy ez egy Szépségszalon a léleknek. Örülök, hogy rátok találtam!