Mentál-Kuckó - Feketéné Elise

Bemutatkozás:

“Mindig érdekelt az is, hogy milyen módon lehet másokat hozzásegíteni ahhoz, hogy átéljék és életük részévé tegyék azt a tapasztalatot, hogy tudnak hatni saját életükre, testi-lelki közérzetükre és kapcsolataik minőségére.”
(dr. Sarungi Emőke)

Feketéné Elise vagyok. Teológus, Emeltszintű Abduktív Pszichológiai Tanácsadó/Konzulens, válási veszteség, gyermek és felnőtt gyászfeldolgozást segítő csoportvezető, Mentálhigiénés szakember. Jelenleg a Nyíregyházi Egyetem Mentálhigiénés Mesterszak hallgatója. (Több éve vezetek csoportot és egyéni beszélgetéseket).

A jelenlegi önmagam és személyiségem sokféle tanulásnak köszönhetően alakult ki. Tanultam az élettől, veszteségeimből, férjemtől, családomtól, iskolai tanulmányokból, munkahelyem szereplőitől. Tanultam a kudarcaimból, mások kudarcaiból, a kapott bántásokból, a lelki sebekből, sikereimből és mások sikereiből.
A legnagyobb tanítom mégis azt mondhatom, hogy Isten volt.

Sokszor szárnyalok, olykor pedig úgy érzem, hogy mázsás kövekkel a zsebembe kullogok az események után. Minden körülmények között igyekeztem megtartani, a testi és lelki egészségemet, a pozitív gondolkodásomat és életszemléletemet, másokhoz való jó indulatú hozzá állásomat.

…Találd meg a beteget, a szenvedőt, a magányost éppen ott, ahol vagy - a saját házadban, a saját családodban, otthonodban, munkahelyeden, és az iskolákban! ...Bárhova is mész, mindenhol találsz olyan embert, aki kitaszított, akit nem szeretnek, akivel nem törődnek, akit a társadalom elutasít - és aki teljesen elfeledve, teljesen magára hagyottan él.
-Teréz anya-

Végzettségek:

  • Teológus BSC
  • Mentálhigiénés asszisztens
  • Abduktív pszichológia
  • Felnőtt gyászfeldolgozás
  • Gyermek gyászfeldolgozás

Fontosabb munkakörök:

  • Lelkigondozás több mint 30 éve
  • Miskolci Hospice segítő több mint 8 éve

Képzettségi területek:

Hat éve vagyok a Miskolci Hospice önkéntese.

Hiszem, hogy hiteles szakmai tudásommal és tapasztalatom segítségével hatékony megoldást tudok nyújtani a hozzám fordulóknak, mely segítségével kiegyensúlyozottabb, teljesebb életet élhetnek és problémáikra megoldást találhatnak.

A legszebb köszönet az elégedett ügyfél

Ügyfél visszajelzések

Kedves vendégeink visszajelzéseiből néhány vélemény a Mentál-Kuckóról.

Ügyfél ikon

M. Katalin

A mai masszázs /is/ egy élmény volt! Nagyon köszönöm!

Ügyfél ikon

J. Andrea

Felkèszült, kedves, segitőkèsz szaktanácsadók. Szeretek betèrni oda!♥️

Ügyfél ikon

N. Katalin

Ez az a hely ahová érdemes betérni! IDE JÓ BETÉRNI, ITT AZ EMBER KÉTSZER GYÓGYUL, NEMCSAK A TESTE A LELKE IS GYÓGYUL